RIF Fodbold - klubben for alle.

Gør en forskel, det giver mening.

Uden frivillige – ingen fodboldklubber! Det gælder også for RIF Fodbold. I RIF Fodbold forventes det, at alle bidrager til fællesskabet og foreningslivet. Kun på den måde kan der skabes de bedste rammer for klubbens børn og unge. Hvis alle løfter i samlet folk, så kan den enkeltes bidrag holdes på et meget overskueligt niveau – og intet bidrag er for småt.

Bliv træner, holdleder eller årgangsleder

RIF Fodbold har mange hold, som har brug for engagerede trænere og ledere, der vil være med til at gøre en forskal. Det gælder både på og udenfor banen. Du behøver nødvendigvis ikke have den store fodboldindsigt. Lysten til at gøre en forskel betyder mere for klubben. RIF Fodbold støtter naturligvis op i startfasen, og der er mulighed for at få træner- og lederkurser gennem klubben. Gør en forskel, og kontakt ungdomsformand Jesper “Mini” Lemmike jespermini73@hotmail.com, hvis du vil høre mere.

Sponsor- og aktivitetsudvalg

Det er helt fundamentalt, at RIF Fodbold genere indtægter udover kontingentbetalingerne. Klubben mangler hjælp til opbygning af et solidt sponsor- og aktivitetsudvalg, som kan sikre RIF Fodbold indtægter til driften og udviklingen af klubben. Udvalget skal arbejde med sponsorsalg samt afholdelse af RIF dag, RIF lotteri + plus andre gode idéer, som udvalget måtte finde interessante. Bestyrelsen i RIF Fodbold er villige til at investere i god idéer og tiltag. Er du interesseret, så kontakt næstformand René Junggaard Jensen: rene.junggaard@rif-fodbold.dk.

Kampafvikling i Danmarksserien

I forbindelse med afviklingen af hjemmekampene er der en række opgaver, som skal udføres: opsætning og nedtagning af reklamebander, klargøring af udskiftningsområder, klargøring af terrasseområde med borde og grill, opstilling af kontrolbord og højtalerudstyr samt andre forfaldne opgaver. Kamp-teamet mødes halvanden time før kampstart. Oprydningen efter kampen forventes at tage 30-45 min. Kunne du være interesseret i at hjælpe 2-3 lørdage pr. halvsæson, så kontakt seniorformand Rasmus “Stork” Larsen: r.birch78@gmail.com.

Klubhus

Klubben vil gerne kunne åbne klubhuset endnu mere i forbindelse med kampdag eller sociale aktiviteter, men der mangler frivillige. Både til at passe kiosken og udvikle aktivitetsniveauet, men pgså til afvikling af sociale arrangementer, som fx bordtennis turnering, e-sport, dart eller blot en hyggelig Champions League aften foran TV-skærmen. Vil du hjælpe med at udvikle klubhuset, så kontakt klubhusansvarlig René Junggaard Jensen rene.junggaard@rif-fodbold.dk.

En god idé?

Bestyrelsen vil rigtigt gerne hører og gode idéer og tiltag som kan udvikle klubben, men bestyrelsen kan ikke løfte alle opgaver. Har du en god idé, så kontakt formand Brian Larsen

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.