ringsted fodbold

DS-trænerteam på plads.

Efter assistenttræner Martin Olsens stop, har den sportslige ledelse i samarbejde med cheftræner Flemming Larsen arbejdet på at sammensætte det nye trænerteam, der skal videreføre det gode arbejde omkring førsteholdstruppen i RIF Fodbold. I den kommende sæson skal dette arbejde fortsættes, og der er forsat en masse udviklingspotentiale i en forholdsvis ung trup. Målsætningen er at etablere sig i Danmarksserien.

Fokus har fra start været at finde en profil der matchede de værdier man fra klubbens side fokuserede på med ansættelsen af Flemming Larsen og Martin Olsen, dvs. lokale profiler med kvalitet, engagement og en stærk vindermentalitet. Med oprykningen til Danmarksserien og en forventelig udvidelse af førsteholdstruppen samt fortsat fokus på udviklingen af hver enkelt spiller, har fokus samtidig været på at udvide teamet med endnu en assistenttræner.

RIF Fodbold er derfor yderst tilfredse med at kunne annoncere klubbens 2 nye assistenttræner til Danmarksserie truppen: Ronnie Bendtsen og Birger Damgaard, som er 2 velkendte ansigter i RIF Fodbold. Dermed er hele teamet på plads til den kommende sæson: Sportschef Carsten Andersen. Cheftræner Flemming Larsen. Assistenttrænere Ronnie Bendtsen og Birger Damgaard Andersen. Målmandstræner Martin Jochum Hansen. Fysioterapeut Mads Mosbæk. Holdledere Carsten Petersen og Stevan Green.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.