ringsted fodbold

bliv medlem af rif fodbold

Kontigent i RIF Fodbold

I RIF Fodbold betaler alle kontingent med glæde og til tiden. Kontingent kronerne er klubbens vigtigste indtægt og udgør fundamentet for alle klubbens aktiviteter. Alle børne- og ungdomsspillere får deres eget personlige spillesæt til kamp, når man melder sig ind.
 
Kontingent betales pr. halvår og forud ved indmeldelsen. Kontingentperioderne er 1/7-31/12 og 1/1-30/6. Der opkræves normalt kontingent i 1. august og 1. februar.
 
Medlemmerne bliver automatisk spærret på holdkort, hvis betalingsfristen er overskredet med 7 dage. Det samme gælder i forhold til udmeldelser og klubskifte, som ikke er muligt, hvis et medlem har restance.

Spørgsmål?

Skulle du have nogle spørgsmål omkring indmeldelse elle dit medlemskab, så er du meget velkommen til at kontakt os.

Velkommen til RiF Fodbold – medlemsbetingelser

Når man melder sig ind i RIF Fodbold, accepterer man, at medlemskabet er gældende indtil den dato, hvor medlemmet skriftligt måtte melde sig ud.
 
Under hele medlemskabet er medlemmet forpligtet til at betale det kontingent, som fastsættes af klubbens bestyrelse. Kontingentet skal betales uanset, hvor mange aktiviteter man deltager i. Hvis medlemskabet vedrører Senior Elite, så kan medlemmet ikke få udleveret sit spillercertifikat til andre klubber, før hele kontingentet for en halvsæson er indbetalt. Ingen spillere med kontingent restance til klubben, vil kunne få udleveret spillercertifikat til andre klubber. Derudover forpligtiger medlemmet sig til at efterleve Ringsted IF Herrefodboldafdelingens vedtægter og love.
 
Når medlemmet har udfyldt medlemsformularen og betalt sit kontingent via betalingslinket, betragtes man som medlem. Herefter modtager medlemmet et spillerlogin til Mit DBU. Dette login bruges til administration af medlemsdata og giver samtidig medlemmet adgang til KampKlar, som er det system, som langt de fleste af klubbens hold bruger til administration af holdenes aktiviteter – herunder træning og kampe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.