medlemmer og forældre

Information til trænere og ledere

Bestyrelsen i RIF Fodbold forventer, at trænere og ledere lever op til klubbens værdier: GLÆDE, SAMMENHOLD, ENGANGEMENT, UDVIKLING og RESPEKT. Værdierne skal italesættes overfor spillerne og deres forældre.

RIF Fodbold lægger os tæt op ad DBU’s holdninger til børne- og ungdomsfodbold; herunder fair play. Udover RIF Fodbolds egne retningslinjer i Den Blå Tråd, så forventes det at trænere og ledere repræsentere RIF Fodbold på bedste vis – både til træning og kampe.

Som en god rettesnor for fodboldtræningen og adfærd kan DBU’s 10 trænerbud bruges som referenceværk:

Trænere og ledere skal sikre et godt samarbejde med forældrene, som skal inddrages i klubben. Det anbefales, at der nedsættes et forældreråd på hver årgang, som kan hjælpe med planlægning, kampklar, sociale medier, kørsel, sociale arrangementer, klub arrangementer etc. Klubbens bestyrelser deltager gerne i forældremøder o.lign. Et stærkt fællesskab på en årgang har kæmpe stor betydning for, hvordan klubbens værdier kommer i spil til gavn for alle i og omkring årgangen.

Trænere og ledere kan søge hjælp og vejledning hos de respektive formænd for børne-, ungdoms- og seniorafdelingerne. Det er også igennem formændene at rekvisitter og andre ønsker stilles.

Klubbens administration hjælper og administrerer medlemmer, turneringer og kampe. Ræk ud til kontor@rif-fodbold.dk, hvis der er spørgsmål, som du søger svar på.

Trænere og leder opfordres også til at bruger de elektroniske medier, og ikke mindst DBU’s KampKlar App, så er et suverænt styringsværktøj. Benyt fx også funktionen livescore, så resten af klubben kan følge jeres hold. Tag billeder og læg på Instagram med hashtag #ringstedfodbold. Skriv en gang i mellem også en status om årgangen til kontoret, så klubbens hjemmeside og Facebook side kan blive opdateret med gode historier. Send også meget gerne nye holdbilleder, så klubbens sponsorer kan blive eksponeret.

Husk, at du med dit engagement og positive bidrag er med til at skabe RIF Fodbold – den fedeste fodboldklub på Midtsjælland.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.