RIF Fodbold - klubben for alle.

kort om klubben

RIF Herrefodbold er stiftet 1. maj 1903, og kunne således i år 2003 fejre 100 års jubilæum.

Klubbens sportslige højdepunkter startede i 1986, da klubben for første gang rykkede op i Danmarksserien. I 1988 rykkede klubben op fra Danmarksserien, og kunne for første gang kalde sig divisionsklub i 3. division øst. I 1991 spillede klubben om oprykning til 1. division, men tabte playoff kampene til Nr. Åby.

Klubben har siden haft en tilværelse i Sjællandsserien og Danmarksserien, men oplevede dog et dyk i 2000, da man rykkede ned i serierækkerne. I sæsonen 2014/2015 blev klubben fanget af omstruktureringer i Danmarksserien, og det kostede en nedrykning til Sjællandsserien. I sæsonen 2020/2021 lykkedes det igen at rykke op til Danmarksserien, som er minimums målsætning for klubbens flagskib..

Udover seniorafdelingen, så har klubben også en stor børne- og ungdomsafdeling, som er repræsenteret på alle alderstrin. Pr. 1. juli 2021 var der registreret 588 medlemmer i RIF Fodbold.

støtteforeninger

Klubbens støtteforeninger har altid spillet en vigtig rolle for klubben. Fodboldvennerne blev stiftet d. 31. marts 1996, mens Fodboldforældreforeningen blev stiftet d. 5. april 1978. Begge er sidenhen opløst, og samlet i en forening: RIF-Fodboldsupport. RIF-Fodboldsupport blev stiftet d. 21. juni 2007, og havde som primært formål at støtte ungdomsarbejdet. RIF-Fodboldsupport blev opløst på generalforsamlingen d. 25. september 2015, hvorefter foreningens formue på knap 700.000 kr. blev overført til RIF Fodbold. På nedenstående billede ses to af hovedaktørene i arbejdet Jørgen Frandsen og Svend Erik Pedersen.

I 2017 lukkede RIF Fodbolds sidste støtteforening: Ringsted Fodboldsponsorforening af 1981. Foreningens formål var at støtte seniorfodbolden i RIF Fodbold. Foreningens formand Jørn Nybo (se billedet nedenfor) overrakte i november 2017 foreningens indestående på 134.117,31 kr. til klubbens formand Brian Larsen.

Værdier

RIF Fodbold strategier, handlinger og kultur skal kunne afspejles i klubbens 5 værdier:

Det er vigtigt, at klubbens værdier hele tiden italesættes, så de kommer ind under huden på klubbens frivillige og medlemmer. Klubbens værdier skal danne grundlaget for kulturen i klubben.

ORGANISATION

Klubben er i dag organiseret i tre primære afdelinger: Seniorafdelingen, Ungdomsafdelingen samt Børneafdelingen. Selvom afdelinger har selvstændige budgetter og formænd, så er afdelingerne underlagt bestyrelsens strategier og retningslinjer.

Klubbens bestyrelse består af Formand Brian Larsen, Næstformand René Junggaard Jensen, Kasserer Claus Mylting, Seniorformand Rasmus B. Larsen, Ungdomsformand Jesper Lemmike og Børneformand Morten Mohrsen.

Peer K.. Rasmussen er administrativ medarbejder i klubben og kan kontaktes via kontor@rif-fodbold.dk.

klubhuset

Klubben råder over et dejligt klubhus på Stadion Allé, hvor medlemmerne kan samles og hygge sig i gode rammer.

Klubhuset blev indviet d. 18. august 1974, og er opført af medlemmerne ved frivillig indsats. Noget klubben stadig er meget stolte over, og som står som et synligt bevis på, hvad man kan opnå ved fælles indsats.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.