ringsted fodbold

Sommercamp U10-U15

Football Journey by RC afholder igen fodboldcamp i sommerferien i samarbejde med RIF Fodbold i uge 27. Nærmere betegnet fra mandag d. 3. juli til fredag d. 7. juli I tidsrummet 09:00 – 14:00.

Fodboldcampen henvender sig til fodboldspillere fra U10-U15

Hvis 5 dage med seriøs, sjov og lærerig fodboldtræning virker som en interessant måde at bruge en sommerferieuge på, kan du tilmelde dig campen her. Vi bestræber os på at sammensætte træningsgrupper, hvor der er taget højde for den gode matching. Træningspassene bliver eksekveret af trænere, der både har en pædagogisk tilgang – og en høj faglig trænerbaggrund med +5 års erfaring fra deres trænervirke i segmentet.  

Det daglige program består af to træningspas. Udover de to daglige træningspas får man en trænings t-shirt med i den samlede pris på 999 kr.

Tilmelding – klik her. OBS!!! Man bliver ikke indmeldt i klubben, kun på fodboldskolen.

Udover de klassiske træninger i grupperne vil alle få muligheden for at få mere individuel træning – i mindre grupper undervejs på fodboldcampen. Som noget nyt tilbydes der i år også specifik målmandstræning i campens første tre dage!

Vi forventer at en tilmelding betyder, at man er klar til en fodboldcamp, hvor lysten til at lære, udvikling og træningsparathed står højt på listen. Vi arbejder så vidt muligt ud fra et individuelt fokus, hvor de tekniske færdigheder og finpudsning af disse udgør en væsentlig del af træningen.

Dagsprogram

09:00 – 09:15: Godmorgen og velkommen

09:15 – 11:00: Første daglige træningspas

11:00 – 12:00: Frokost og pause tid

12:00 – 13:45: Anden daglige træningspas

13:45 – 14:00: Evaluering i grupperne

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.