ringsted fodbold

Sydbank er ny guldsponsor

RIF Fodbold er stolte over at kunne præsentere et nyt guldsponsorat med Sydbank, Ringsted. Aftalen løber foreløbig indtil sommeren 2023.

Filialchef i Sydbank, Ringsted Henrik Nielsen udtaler: “I Sydbank Ringsted er vi glade for at kunne støtte lokalt op om RIF Fodbold, og at oprykningen for senior 1 nu er en realitet, er fantastisk for klubben og holdet. Det kan være med til at tiltrække og fastholde egne og udefrakommende talenter. Jeg er imponeret over fællesskabet i klubben, og bl.a. også den store tilslutning til oldboys og veteranafdelingen, vidner om masser af klubånd og opbakning i klubben. Det oplevede jeg selv i forbindelse med Sydbanks deltagelse i velgørenhedskampen mod Krigsveteranlandsholdet for nyligt. Ligesom det er en fornøjelse at se det arbejde der gøres for børne- og ungdomsafdelingen i klubben. Det var dejligt at se opbakningen fra de mange tilskuere både til kampen mod Gørslev, men også til oprykningskampen mod Solrød, og der skal lyde et stort tillykke til hold og klub med oprykningen. Det det bliver spændende at følge den kommende sæson og være en del af den gode stemning omkring banen og foran klubhuset”.

RIF Fodbold takker for støtten og ser frem til samarbejdet med Sydbank, Ringsted. Og husk: Støt klubbens sponsorer, de støtter os.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.