ringsted fodbold

Træningsplan for efteråret 2021

Hermed opdateret træningsplan for efteråret 2021 – klik her.

Derudover er kampprogrammerne fra DBU og DGI snart klar for alle rækkerne i efteråret 2021. De bør fremgå af KampKlar (kun DBU) indenfor de kommende dage.

Bestyrelsen har sammen med Ringsted Sport Center forsøgt at lægge en plan, der gør det muligt at afvikle alle kampene bedst muligt. Den store udfordring denne gang er, at klubben IKKE har kunstgræsbanerne til rådighed i efteråret grundet renovering af underlag og lys. Det betyder også, at der er skåret helt ind til benet omkring afvikling af kampe i hverdagene, således at alle hold kan træne så normalt som muligt.  Derfor kommer udfordringen med den manglende bane kapacitet til at ramme alle hold. Det gælder både træningstider, baner og afvikling af kampe på de tidspunkter man ellers havde ønsket sig. Der kan komme løbende justeringer løbende, men naturligvis ikke uden at de involverede hold får besked.

Alle skal begrænse flytninger af kampe til et absolut minimum – og kun i yderste nødstilfælde. Som udgangspunkt kan hverdagskampe kun spilles i egen træningstid, men det bliver tidligt mørkt i efteråret, så derfor er ikke nemt at finde tidspunkter på hverdagene.

En anden konsekvens af de manglende baner er, at klubben sandsynligvis i efteråret må begrænse antallet af børnestævner på hjemmebane, da banekapaciteten både lørdag og søndag er under pres. Det gælder dog ikke 3-mands banerne.

Bestyrelsen opfordrer alle til at tage JA-hatten på. Det drejer sig forhåbentlig “kun” om 3 måneder, og belønningen er jo et helt ny kunstgræsanlæg med ordentligt lys. Det er lidt lige som en dommerkendelse på banen: man kan bruge energi på at brokke sig, vel vidende at beslutningen ikke bliver lavet om. Så på forhånd tak til alle for at være løsningsorienteret i den kommende periode.

Ift. den udsendte træningsplan, som også er under pres, så tager man fat direkte i Morten Mohrsen (Børneafd.), Jesper Lemmike (Ungdom) eller Rasmus Larsen (Senior), hvis der er noget man har brug for at vende.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.