ringsted fodbold

U17 blev sjællandsmestre

Lørdag d. 26. juni 2021 spillede klubbens dygtige U17 mandskab under ledelse af Thomas Mikkelsen og Christian Jensen finalekamp om sjællandsmesterskabet. Modstanderen var Allerød Fodbold fra Nordsjælland.

Begge mandskaber havde gennem sæsonen leveret et overbevisende forår med sejre i alle holdenes kampe på nær en enkelt uafgjort. Det var således 2 ubesejret mandskaber som stod overfor hinanden. Det kunne også ses på banen. Da den ordinære spilletid var overstået viste måltavlen 0-0. Dermed skulle finalen afgøres på straffesparkskonkurrence.

Her viste RIF spillerne størst kølighed fra 11-meterpletten. Det blev til en sejr på 3-2 efter scoringer af Christian Søgaard, Lucas Kley og Valdemar Mikkelsen. Herefter kunne mandskabet lade sig hylde med pokal og guldmedaljer ovenpå et fantastisk flot forår. Et forår som bl.a. har betydet, at RIF Fodbold U17 efter sommerferien er at finde i Øst2 rækken. Det bliver en spændende udfordring for drengene, som skal have et kæmpe tillykke med den flotte sæson.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.